Selecteer een pagina

Branderig gevoel of verslechterd zicht?

Droge ogen kunnen leiden tot gezichtsstoornissen en een branderig gevoel, of het gevoel ‘dat er iets in de ogen zit’. Als het proces versnelt, wordt het ongemak permanent. Dat willen we natuurlijk voorkomen en gelukkig kan dat in veel gevallen ook met een nieuwe behandeling.

Wij bieden de oplossing!
Een wereldinnovatie voor droge ogen, dankzij een nieuwe ‘pulsed-light’ technologie

 

Het droge ogen syndroom is een veel voorkomende aandoening die verband houdt met leeftijd en moderne leefomstandigheden, met o.a. het gebruik van beeldschermen.

CE-Medisch gekeurd
IRPL Lichttechnologie
Een Frans product

Tegen oogirritatie

Bewezen effectief tegen droge ogen door Meiboomklierdisfunctie.

Zonder pijn

De behandeling is eenvoudig en werkt met pijnloze lichtpulsen.

Innovatief en Veilig

De E-Eye heeft een medische CE-keuring en is TGA goedgekeurd .

Een effectieve methode tegen droge ogen!

Een Meiboomklierdisfunctie is meestal de oozaak van droge ogen. Tot voorheen waren de bestaande behandelingen voornamelijk vervangend en niet voldoende om het ervaren ongemak te verhelpen. Met de innovatieve E-Eye behandelingen verandert dit! 

Eenvoudig, veilig, door uw optometrist

De behandeling kan gewoon bij uw opticien uitgevoerd worden, door de optometrist. Er zijn slechts 3-4 korte sessies nodig, waarbij de lichtpulsen de werking van de kliertjes voor het traanvocht stimuleren.  

Gepulseerd licht stimuleert de klieren van Meiboom, waardoor deze weer normaal gaan functioneren 

Het droge ogen syndroom is een veel voorkomende aandoening die verband houdt met leeftijd en moderne leefomstandigheden, met o.a. het gebruik van beeldschermen.

Over het algemeen wordt droge ogen geassocieerd met de traanfilm, hetzij in de vorm van ontoereikende traanproductie of door overmatige verdamping ervan (vaporatief).

De evaporatieve vorm komt voor bij ca. 80% van degene die lijden aan droge ogen. In dit geval is de toestand vooral te wijten aan het tekort in de buitenste lipidelaag vande traanfilm. Deze wordt uitgescheiden door de kliertjes van Meiboom, wat overmatige verdamping van tranen, instabiliteit van de traanfilm en een ontstekinsreactie on de conjunctiva tot gevolg heeft.

Dit veroorzaakt een branderig gevoel, gezichtsstoornissen of het gevoel ‘dat er iets in het oog zit’. De traanfilm is van essentieel belang voor de werking van het oog. De E-Eye is speciaal voor de behandeling van de versnelde verdamping van de traanfilm (de evaporatieve vorm). 

De E-Eye straalt ‘koud licht’ uit en stimuleert zodoende middels gepulseerde flitsen de Meiboom kliertjes. Als reactie op deze stimulatie, hervatten de klieren hun afscheiding. De normale structuur van de traanfilm wordt hersteld en de symptomen van droge ogen zullen verdwijnen. De behandeling is niet belastend en volledig onschadelijk voor de oogbol.

 

Hoe werkt de E-Eye? Bekijk de video!

Deze video legt de werking van de IPL behandeling met E-Eye uit. In principe omvat een procedure slechts 3 sessies, die volgens een vast schema verlopen op dag 0, dag 15, dag 45. Eventueel komt daar een vierde sessie op dag 75 bij, afhankelijk van de omstandigheden.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie, of wilt u weten waar een behandeling met de E-Eye in uw buurt plaats kan vinden? Stuur dan een bericht, zodat wij u verder kunen helpen.

5 + 2 =

Contact

Wilt u meer informatie, of weten waar u terecht kan voor een behandeling? Stuur ons dan een bericht.

Marconistraat 9
6902PC Zevenaar

0316 580 580

info@omax.nl

Uw bericht